Головна Статті Як визначити необхідний розмір плавок та нижньої білизни?

Як визначити необхідний розмір плавок та нижньої білизни?

15 травня 2017 Переглядів: 54837 6 Комментарiв Статті Поради 5 Як визначити необхідний розмір плавок та нижньої білизни?
 
Якщо немає можливості прочитати всі поради викладені  в тексті:
 

1. Замірюємо обхват в поясі. Необхідно заміряти обхват по поясу людини а не її одяг. При однаковій ширині, речі можуть розтягуватися і виглядати по різному, в залежності від складу тканини, моделі та крою.
 
2.
Звіряємо з розмірною сіткою у картці товару.

 

 

Якщо виникли додаткові питання і потрібна консультація, вкажіть це у коментарі до замовлення. По можливості напишіть (обхват стегон, розмір вашої білизни або розмір джинс, зріст та вагу).

Що необхідно враховувати
 
Ми не робимо заміри 1 сторони, не порівнюємо довжину нашої білизни з білизною, яку носите Ви.

Це робити недоцільно з низки причин - різний склад тканини, різні моделі та виробники.

При однаковій довжині, білизна може по-різному тягтися, залежно від складу тканини: бавовна, нейлон, поліестер, модал і т. і. Аналогічно і з шортами - є моделі в яких пояс з гуми і він тягнеться, є моделі, де основа щільна тканина і розтягнути її в принципі неможливо.​

Чому це важливо

Вибір необхідного розміру, є одним з ключових моментів при купівлі товару онлайн. Дотримання наших рекомендацій, дасть можливість не лише отримати задоволення від придбанної новинки але й уникнути додаткових витрат на пересилку, які неминуче виникають при обміні.


В картці кожного товару, є вкладка "ХАРАКТЕРИСТИКИ", де зазначено відповідні параметри.
 


Основні правила, які необхідно обов'язково враховувати:

1. Вироби можуть бути маломірними

Значна частина білизни, навіть іменитих брендів, виробляється в Китаї. На практиці це означає, що в більшості випадків товар маломірний і необхідно брати виріб на 1, а іноді і на 2 розміри більше стандартного європейського розміру.

2. Розміри на різні модели навіть одного бренду можуть відрізнятися

Залежно від форми та крою білизни: боксери, сліпи, хіпси, стрінги і т. і. розмірні сітки можуть суттєво відрізнятися навіть у одного і того ж виробника. На жаль, на практиці це означає, що підібравши один раз потрібний розмір, немає гарантії, що наступного разу, інший товар цього бренду вам ідеально підійде.

Для прикладу, візьмемо бріфи одного і того ж виробника. Залежно від виду матеріалу, поясу (еластичний або з тканини), наявності вставок або елементів з боків з щільної тканини, які можуть не розтягуватися - різні моделі можуть відповідати різним параметрам. Будь-ласка, звіряйтеся кожен раз зі шкалою характеристик, що зазначена в картці товару.




3. Розбіжності з інформацією на упаковці

Китайські товари, виробляються дуже гарної якості і при цьому коштують в 3-5 разів дешевше європейських брендів. У той же час, бувають ситуації, коли на фабриці нижню білизну можуть покласти в упаковку від іншої моделі, наприклад плавок, цього ж бренду або
помилково наклеїти ярлик, де зазначені інші розміри або інший матеріал.

Всі ці фактори враховуються нашими менеджерами. Після надходження товару, ми ретельно перевіряємо всі характеристики і параметри, щоб в картці товару надати максимально точну інформацію, яка відповідає певному виробу.

4. Бавовна, модал, бамбук можуть по різному виглядати на тілі

Якщо з бавовною більш-менш зрозуміло і товар китайського виробництва краще брати на розмір більше, то модальна тканина, гарно тягнеться, і трохи нагадує стрейч. Розміри, виробів з модала, як правило збігаються зі звичними європейськими.

Досить часто, труси з модала, використовуються щоб підкреслили сексуальність чоловічого тіла, і виділити або навіть позначити контури чоловічих статевих органів, роблячи будь-якого хлопця привабливішим. Адже для отримання потрібного ефекту пуш-ап, тканина повинна щільно облягати чоловічі геніталії а не висіти в пожмаканому вигляді.



Вибираючи білизну з модала, більшого розміру ніж потрібно, можна не лише не отримати необхідний результат але й отримати неестетичний зовнішній вигляд. У випадку, коли розміри геніталій чоловіка відрізняються від стандартних в меншу сторону, купувати такі труси не завжди доцільно.

В цьому випадку, краще купувати труси з поролоновою вставкою або спеціальною кишенею яка дозволить заповнити її вкладкою пуш ап.

Більш детально, дізнатися про переваги пуш-ап: білизну з поролоновою вставкою, білизну, що має спеціальну кишеню, а також труси, що за формою дозволяють акцентувати увагу на чоловічий гідності навіть без вставки, та їх конструктивними відмінностями можна тут.

Вибираємо необхідний тип білизни

Боксери, хіпси, бріфи, сліпи, сліпи, стрінги, джоки, танга ... Можна дуже довго перераховувати всі можливі варіації. Як і досить складно дати якісь загальні рекомендації. Вибирайте те що подобається Вам.

У мене нестандартна фігура

Інколи виникають ситуації, коли параметри, зазначені виробником, не завжди підходять з низки причин. Наприклад, при однаковому обхваті пояса, абсолютно різний обхват стегон, особливо це стосується спортсменів. Деякі моделі можуть не просто стягувати, але й просто не підійти за розміром.

Аналогічно як і наявність надмірної ваги. Ситуація схожа: об'єм у поясі може бути однаковий, але у когось може бути видимий прес, а у когось – невеликий животик. У результаті білизна буде виглядати абсолютно по-різному, і рівень відчуттів і комфорту теж відрізнятиметься.

Багато моделей можуть підійти за розміром, але будуть виглядати безглуздо, наприклад (при високому зрості занадто короткі шорти, або на гладкому чоловікові плавки стрінгами).

Головне правило залишається незмінним: струнким і підтягнутим хлопцям можна носити все без обмежень, чоловікам із надмірною вагою, краще не експериментувати зі стрінгами та сліпами, а вибирати з брифів та хіпсів, а в ідеалі взагалі перейти на боксери.

Враховуючи досвід продажу чоловічої спідньої білизни, ми практично завжди підбираємо розмір правильно і обмін товару відбувається вкрай рідко.

У той же час, дати повну гарантію по 100% підбору розміру, і те, що виріб гарантовано Вам підійде - неможливо в силу вищевикладених причин.

Співробітники магазину зацікавлені Вам допомогти і зробити все можливе, щоб Ви залишилися задоволені і повернулися до нас знову.

 
 
 
 
 
Залишити відгук ↓
 
Упорядкувати відгуки: