Головна Статті Чоловіча еротична білизна Aussiebum - новий напрямок відомого бренду.

Чоловіча еротична нижня білизна Aussiebum - новий напрямок відомого бренду.

26 травня 2017 Переглядів: 4028 0 Комментарiв Статті Бренди 0
 


Aussiebum традиційно зберігаючи прихильність класичному стилю, пропонує цікаву новинку - чоловічу еротичну білизну з відносно скромними вирізами, які охоплюють тіло і дозволяють уникнути будь-яких особливо відверто контурів або показу шкіри. У той же час компанія не стоїть на місці і ми можемо спостерігати активне бажання зайняти набираючу популярність нішу - інтимбілизну різних форм і відтінків, що пропонується популярним брендом останні кілька років.
 
Починаючи з оригінальної серії, званої коротко "без цензури" (раніше відомої як "бриз"), в останній колекції Aussiebum зважився на більш ризиковані і відверті моделі - чоловіча еротична нижня білизна нового формату. Ключовою особливістю новинок є нова тканинна сітка, яка являє собою суміш спандекса і бавовни. У більшості випадків, не дивлячись на присутність волокон поліестеру, матеріал досить м'який і зручний без випираючих швів, як можна було очікувати судячи з вигляду виробу, що робить речі комфортними в використанні.
 
Одним з функціональних переваг відкритого переплетення сітки є те, що цей матеріал дихає виключно добре і деякі з них є сенс купувати не тільки для використання в клубах за тематичними інтересами але також спортсменам, оскільки така білизна чудово підходять під час тренувань дозволяючи менше пітніти.

 

З огляду на, що тканина розтягується дуже добре, вироби відмінно забезпечують легку посадку і дають прийнятний рівень комфорту при носінні. Лінійка представлена двома напрямками - класичні труси в сіточку 2-х кольорів: чорні і білі а також серія «неон».

Купити чоловічу білизну цікаву по дизайну і найголовніше доступну за ціною, завжди можна на сайті інтернет магазину Men Active. Широкий асортимент і безліч акційних моделей дозволять виглядати привабливо будь-якому чоловіку.


 

 
 
 
 
 
 
Залишити відгук ↓
 
Ще ніхто не залишив відгуків до запису.