Головна Статті Як вибрати гарні чоловічі труси - формуємо ідеї для подарунків

Чоловічі труси Aussiebum - формуємо ідеї для подарунків

26 травня 2017 Переглядів: 2995 0 Комментарiв Статті Бренди 0
 

Слід зазначити, що жовтень продовжує надихати нас новинками а виробники новими цікавими моделями. Кілька днів тому ми писали про показ і презентацію нової лінійки Andrew Christian, яка пройшла в передмісті Лос-Анжелеса.
 
І ось, не минуло й 2 дня, як 18 жовтня відомий австралійський бренд Aussiebum також провів презентацію на якій представив свої останні новинки з колекції 2015 року під назвою «Хром». Chrome Collection представляє собою діапазон нестандартних рішень, основу якої складає елітна чоловіча білизна, головний акцент в якій робиться на красу, спортивність і сексуальність. Унікальний дизайн, наявність вінтажних деталей, підбір правильних кольорів і використання якісних тканин - все це дозволяє купити модні чоловічі труси і зробити гардероб чоловіків вишуканим і комфортним.

Всього представлено 7 кольорів - синій, помаранчевий, блакитний, червоний, зелений, жовтий, темно-синій. Вироби мають класичну форму, яка в поєднанні з білою окантовкою надає виробам мужність і сексуальність. Розміри доступні для замовлень - S, M, L, XL. У разі, якщо у Вас виникли питання з вибором розміру, обов'язково подивіться розділ "Допомога" який допоможе купити чоловічі труси правильно їх підібравши.

Незважаючи на те що, пропоновані труси в першу чергу рекламуються як серія «спорт», всі моделі виграшно виглядають і звичайно ж призначені не тільки для використання в спортзалі.
 
Кращі новинки чоловічої білизни за дійсно доступними цінами, ви завжди зможете знайти на сайті інтернет-магазину Men Active.

 

 
 
 
 
 
Залишити відгук ↓
 
Ще ніхто не залишив відгуків до запису.